Què trobareu ací?

Aquest blog està destinat a tota aquella gent que s’interessa per la nostra llengua: el valencià.

La llengua és un instrument de comunicació i principal ferramenta de relació entre essers humans. Segons l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el valencià és l’idioma propi de la Comunitat Valenciana, que forma part del sistema lingüístic dels territoris de l’antiga Corona d’Aragó.

Nosaltres, com a futures docents, sentim la necessitat de poder impartir la nostra assignatura en la nostra llengua pròpia. Motiu pel qual estem realitzant el curs de Capacitació de Valencià.

Dins d’aquest curs s’inclou l’assignatura d’Iniciació a l’Educació Literària i Lingüística. El nostre objectiu en aquesta assignatura és aprendre a ensenyar la llengua i per aquest motiu em creat aquest blog on escriurem sobre diversos recursos per a que el lector puga conèixer-la i accedir a diversos recursos per a millorar el seu coneixement.

Firmat:

Neus Cuenca Luna

Verònica Ballester Soriano

dimarts, 20 de desembre del 2011

Una mà de contes

Hi ha que tenir en compte que una bona  manera d’aprendre una llengua és el fet d’escoltar-la, aprofitar-ne qualsevol moment per escoltar: televisió, radio, cançons... el que us vinga al cap.
Així, de cara als Nadals ens agradaria compartir amb vosaltres un programa que veia de jove, per a una persona a qui li agraden les històries i l’art és tot un goig, sense importar l’edat que tinga. És tracta del programa del canal Super3 “Una mà decontes”, el qual podeu trobar també a internet.
A la seua, web no sols podreu gaudir de tota classe de contes clàssics arreu del món, sinó de tota una sèrie de tallers per tal de crear els vostres propis contes. Podreu practicar la llengua de maneres diverses: contar el conte, escriure subtítols i es clar: escoltar-los.
Des d’así us animem a expressar-vos a través dels contes, i recordeu que mai s’és massa major per gaudir d’un bon conte.

Per obrir-vos la boca, deixem así el conte preferit de la Neus: “-L’Emperador està nuet!! L’Emperador està nuet!!”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada